AQS Nederland B.V.

Leveranciersbeoordeling

AQS kan in opdracht van bijvoorbeeld handelaren of retailers, ‘leveranciersbeoordelingen groenten en fruit’ uitvoeren.

Het doel is om vast te stellen in welke mate en op welke wijze de productkwaliteit door de betreffende leverancier(s) wordt geborgd. Daarnaast kunnen eventuele verbeterpunten in deze schakel van keten worden vastgesteld. Aan de hand van verzamelde data kunnen eventueel seizoenevaluaties worden uitgevoerd die als input kunnen dienen voor kwaliteitsverbeteringen bij de opdrachtgever.

Toeleverende bedrijven zijn vaak gecertificeerd volgens één of meerdere (voedselveiligheids)standaarden. De leveranciersbeoordeling door AQS richt zich heel specifiek op de productkwaliteit, conditionering, houdbaarheid, voedselveiligheid, verpakking & etikettering, transport, hygiëne, klachten/recall en tracking & tracing (voor zover de aspecten al niet zijn beoordeeld tijdens voedselveiligheidsaudits). 

Uiteraard is het ook mogelijk om AQS een leveranciersbeoordeling uit te laten voeren volgens een bedrijfseigen beoordelingslijst.

De uitgebreide rapportage, eventueel voorzien van beeldmateriaal, wordt na de beoordeling/ audit naar de opdrachtgever verzonden.

Leveranciersbeoordeling  of offerte aanvragen?

Neem contact op met Harold Willemsen via 06 51297825 of Marcel van de Werken via 06 18478246 of stuur uw aanvraag naar aqs@aqs.nl