AQS Nederland BV, afgekort AQS, is als onafhankelijke inspectie-instelling actief in de Agro-en foodsector.

AQS verleent teelt-, handels- en grootwinkelbedrijven en sorteer- en pakstations een uitgebreid pakket aan diensten. Dit varieert van kwaliteitsbeoordelingen van verse groenten en fruit tot het verzorgen van trainingen op het gebied van de interpretatie van publieke en private kwaliteitsnormen. AQS wordt zowel door individuele bedrijven als veilingen en afzetorganisaties ingehuurd en verzorgt voor een groot deel de sectorale residu monitoring in de groenten- en fruitbranches.
Begin 2012 is AQS door het AGF Groothandelsfonds aangewezen als officiële opleider voor de opleidingen keurmeester en medewerker kwaliteitszorg G&F. Dit betekent dat bedrijven zich rechtstreeks bij AQS kunnen inschrijven voor de inmiddels bekende "algemene modules" en "product-modules Groenten en Fruit".

AQS NEDERLAND BV FOCUST ZICH OP KERNACTIVITEITEN

In 2018 legt AQS NEDERLAND BV zich geheel toe op de volgende activiteiten en zal deze verder gaan ontwikkelen:
• de uitvoering van kwaliteitscontroles groenten en fruit
• het nemen van monsters
• het verzorgen van trainingen en opleiding in het kader van verse groenten en fruit

Bent u geïnteresseerd in wat AQS NEDERLAND voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van kwaliteitscontroles G&F, het nemen van monsters of het verzorgen van training en opleiding, neem dan vrijblijvend contact met ons op!